Skip to main content

Lid worden

Word lid van de Vereniging voor € 5,00 per jaar. Iedere inwoner vanaf 16 jaar of vertegenwoordiger van een organisatie in Groenekan kan lid worden. Als lid ondersteun je de werkgroepen en de vergaderingen. Alleen inwoners hebben een stem op de ledenvergadering onder andere voor het kiezen van een nieuw bestuur. Alle inwoners van Groenekan zijn welkom op de vergaderingen, iedere mening wordt gehoord. De Vereniging Groenekan is er voor alle inwoners. De contributie wordt, samen met een bijdrage van de Gemeente De Bilt, gebruikt voor het in stand houden van de Vereniging, onderhoud van de website en de organisatie van bijeenkomsten. Er is geen winstoogmerk. Ieder jaar legt het bestuur in de ALV financiële verantwoording af aan de leden.

Inschrijven

Inschrijven kan door via de button in de rechter kolom het inschrijfformulier volledig in te vullen. Indien u heeft aangegeven lid te willen worden, ontvangt u een “Tikkie” (betaalverzoek) zodat u meteen het bedrag van € 5,00 kunt overmaken. U bent pas lid als de betaling is geschied. Ieder persoon van een gezin kan lid worden mits woonachtig in Groenekan en 16 jaar of ouder is.

Rekeningnummer

Het rekeningnummer (IBAN) van de Vereniging Groenekan is NL76 SNSB 0787 9308 57

Verlenging / opzegging

Over een jaar krijg je automatisch een verzoek voor vernieuwing van het lidmaatschap. Als je niet betaalt, word je ook niet opnieuw lid. Er is geen automatische vernieuwing van het lidmaatschap, je hoeft ook niet op te zeggen. Indien u doneert bent u bewust lid van de Vereniging geworden. Opzeggen volstaat per e-mail en kan op ieder moment, het lidmaatschap eindigt aan het eind van het jaar van opzegging.

Enquêtes

Indien je meedoet aan onze enquêtes dan zijn deze gegevens altijd anoniem en is er apart toestemming nodig van een lid. Zie de privacyverklaring van de Vereniging op onze site.

Inschrijven

Inschrijven als lid en voor de nieuwsbrief is mogelijk door op onderstaande button te klikken en de gegevens in te vullen.

Inschrijven