Skip to main content
dossier A27 - ring Utrechtdossier Koningin WilhelminawegNieuws

Inloopavond werkzaamheden N417 Maartensdijk-Hollandsche Rading 12 februari

Vanaf de zomer van 2020 voert de provincie Utrecht wegwerkzaamheden uit aan de N417 tussen Maartensdijk en Hollandsche Rading. De werkzaamheden betreffen het aanbrengen van zonnepanelen op een gedeelte van het fietspad (in juli/augustus) en groot onderhoud aan de weg, inclusief een aantal aanpassingen (in september/oktober).

INLOOPBIJEENKOMST

Om bewoners en andere belanghebbenden/belangstellenden te informeren over de werkzaamheden, organiseert de provincie Utrecht een inloopbijeenkomst:

Datum:            Woensdag 12 februari 2020

Tijd:                 Inlopen tussen 18:30 en 21:00 uur

Locatie:           Dorpshuis Hollandsche Rading, Dennenlaan 57, 3739 KM Hollandsche Rading

Tijdens de inloopbijeenkomst presenteert de provincie Utrecht haar plan van aanpak voor het groot onderhoud en voor de gelijktijdige uitvoering van een aantal extra aanpassingen op en rond de weg in september/oktober. Ook is er informatie over de zonnepanelen die deze zomer op een gedeelte van het fietspad worden aangebracht (over een lengte van circa 350 meter, ter hoogte van Maartensdijk). Medewerkers van de provincie Utrecht, de gemeente De Bilt en SolaRoad zijn aanwezig om een nadere toelichting te geven en vragen te beantwoorden.

Meer informatie over het project is te vinden op www.provincie-utrecht.nl/n417