Skip to main content

Maand van de leefomgeving

De gemeente De Bilt is een fijne plek om te wonen, werken en te ontspannen. Dit willen we in de toekomst graag zo houden en waar mogelijk verbeteren. Daarom is de gemeente De Bilt bezig met het maken van een Omgevingsvisie. Een Omgevingsvisie beschrijft de gewenste ontwikkeling van de toekomst van onze leefomgeving. Met als stip op de horizon het jaar 2040. Dat gaat niet vanzelf, want de wereld verandert snel en er komen verschillende opgaven op ons af.
We moeten straks een goede balans vinden voor alle opgaven. Dat zal soms scherpe keuzes vragen. Dit leidt tot een Omgevingsvisie met ambities over hoe onze gemeente zich op hoofdlijnen moet ontwikkelen.

Op de website doemeedebilt.nl tref je de voorbereidingen aan voor het opstellen van de omgevingsvisie uitgevoerd door de gemeente. Onder het kopje documenten staat het belangrijkste document onder de titel De verkenning. Iedereen is uitgenodigd door de gemeente om op 20 april mee te doen. Meer informatie volgt.

Doet u mee?

Laat ons weten wat u vindt van uw leefomgeving. Wat gaat goed, wat kan beter, hoe moet de toekomst van gemeente De Bilt er uit zien? U bent van harte uitgenodigd om mee te doen tijdens de eerste maand van de Leefomgeving in april 2021. 

Er worden zes digitale bijeenkomsten georganiseerd, voor elke kern één. In Groenekan is dat op 20 april. U kunt u aanmelden via de button op deze pagina.
Ook wordt er een enquête gehouden, ook hiervoor vindt u een button.