Skip to main content

Vervolg bewonersparticipatie op 22 februari 2021

De gemeente organiseert een extra online informatieavond voor bewoners op 22 februari a.s. vanaf 19.30 uur als onderdeel van het participatieproces inzake wind- en zonne-energie. Deze avond wordt georganiseerd wegens de grote belangstelling voor de vorige avond op 25 januari. Het programma is overigens hetzelfde als 25 januari met een eerste uur over de ambitie van de gemeente m.b.t. de energietransitie en een tweede uur waarbij u kunt kiezen tussen twee onderwerpen. Dat zijn A. Zonnevelden en B. Windturbines. De deelsessie over Overige technieken/mogelijkheden wordt in de uitnodiging van de gemeente niet genoemd. De gemeente voegt hieraan toe dat deze avond vooral bedoeld is om informatie te geven en vragen te beantwoorden. Want reageren en uw mening geven kunt u tot 25 februari op de daarvoor beschikbare vragenlijsten en zogenaamde kansenkaarten.

Aanmelden

De online gespreksavond voor inwoners en stakeholders op 22 februari start om 19.30 u en eindigt uiterlijk 21.30 u. U kunt zich hiervoor aanmelden via de button elders op deze pagina. De gemeente vraagt u of u bij uw aanmelding wilt laten weten of u in het tweede uur deel wilt nemen aan het deelgesprek over zonnevelden of over windenergie.

Extra informatie

Via de buttons elders op de pagina vindt u extra informatie zoals de e-mail van de gemeente met de uitnodiging, de presentaties die 25 januari door de gemeente en externe deskundigen werden gegeven en een link naar de informatie op de site van de gemeente.

Aan een verslag van de vragen en antwoorden op de gehouden vergadering van 25 januari wordt inmiddels al 2 weken gewerkt door de gemeente. Dat verslag is op dit moment nog niet beschikbaar.